MARIAN BLAUW - CREATIEVE KUNST

WORKSHOPS


Wil je een dagje gezellig en leerzaam creatief bezig zijn met een klein groepje familie, vrienden, bekenden of collega's?

Workshops voor
Kinderen en Volwassenen.


Voor 2 tot 6 personen geef ik creatieve workshops.

Het doel van de workshop is dat iedereen er plezier aan heeft, er iets van opsteekt en aan het einde van de dag ook iets gemaakt heeft waar hij of zij blij mee is. Je hoeft geen geschoolde beeldhouwer, beroemd schilder of bijzonder creatief talent te zijn om iets te kunnen maken wat je met plezier in je eigen huis zult neerzetten.

Een duwtje in de goede richting, misschien wat hulp bij de ontwikkeling van je eigen creatieve idee en wat aanvullende kennis van creatieve technieken doen soms wonderen.

Op de pagina's kunstobjecten en schilderijen staan voorbeelden van mogelijkheden waarvan we een mooie en gezellige workshop kunnen maken. Dit kan bijvoorbeeld een workshop worden met een bewerking van textiel met textielverharder of bijvoorbeeld kunst gemaakt van lood.

Mijn workshops zijn geen voorgekauwde concepten, bedenk zelf het materiaal waar je mee wilt werken en in de loop van de dag krijgt de workshop én het kunstwerk vanzelf vorm.

De prijs is afhankelijk van grootte van het kunstobject dat je wilt maken en waar je deze van wilt maken.
De workshop zal qua tijd een dagdeel (ongeveer 3-4 uur) in beslag nemen. Dit kan in overleg zowel op een ochtend, middag als avond gegeven worden.

Eventueel is het ook mogelijk om een workshop op locatie te doen.

Voor een vrijblijvende prijsopgave van de workshops kun je contact met mij opnemen via de contactpagina.Workshop 'Sfeervolle kunststof lamp maken'

De kunststof lamp is zeer sfeervol in uw interieur. Hij brengt veel sfeer in de woonkamer, eetkamer of staat heel vrolijk in een kinderkamer. Doordat deze in verschillende kleuren en designs gemaakt kan worden, kun jij deze volledig op jouw eigen interieur aanpassen. Wat ook heel leuk is, om deze persoonlijk te maken door er bijvoorbeeld een naam of persoonlijke afbeelding in te bewerken. Leuk om dan uw eigen creatie weer cadeau te geven.Workshop 'Van Kalebas tot sfeerlamp'


De kalebas lamp is een sfeervolle lamp in uw interieur. Deze is in verschillende kleuren en designs te bestellen. Elke lamp is uniek. De lichtinval is bij elke lamp weer anders. Zowel als origineel handgemaakt produkt te bestellen als dat je het als workshop zelf bij mij kunt maken.

De sfeerlamp wordt vast gezet op een handgemaakt voetje met fitting en snoer met schakelaar. De kalebas is eenvoudig te verwijderen, zodat je het lampje zelf makkelijk kunt wisselen.

Deze dagworkshop (ongeveer 6 uur) inclusief materialen en drankjes is vanaf 65 euro per persoon. (exclusief lunch) Deze workshop zal gegeven worden voor 3 - 6 personen.

De weg van Kalebas tot lamp


Zussen uitje: sfeerlamp maken van de kalebas


Familie uitje: Workshop sfeerlamp maken van een kalebas
Vriendinnenuitje: Workshop sfeerlamp maken van een kalebas
Vriendinnenuitje: Workshop sfeerlamp maken van een kalebas
Zussen en schoonzussen uitje: Workshop Vogels maken met pretex
5 zussen/schoonzussen hebben een workshop vogels maken met pretex gevolgd.
Zij vonden het een zeer geslaagde middag; gezellig en toch ceatief bezig zijn.

Een middag gezellig met vriendinnen creatief bezig zijn

Op steigerhouten planken hebben de dames verschillende prints van kippen geschilderd. Deze kunnen zowel binnen als buiten als decoratie worden opgehangen.
Teamuitje 12,5 jarig bestaan van de huisartsenpraktijk
Om het 12,5 jarig bestaan van de praktijk te vieren, is het hele team een middag komen schilderen. Allemaal hebben zij nagedacht over een onderwerp dat zij graag thuis op steigerhout of doek aan de muur willen hebben. Onder het genot van een drankje, schildertips en trucs van Marian en veel gezelligheid hebben zij hun eigen creatie op het steigerhout gebracht. Allemaal gingen zij zeer tevreden weer terug naar huis.