MARIAN BLAUW - CREATIEVE KUNST

MUURSCHILDERING


Een muurschildering in in feite een groot kunstwerk dat direct op een muur wordt geschilderd. Muurschilderingen zijn een echte blikvanger en geven de ruimte een vrolijke, warme en persoonlijke sfeer. De stijl, kleur, het formaat en de afbeelding worden precies afgestemd op uw wensen en interieur. Dit kan zowel op de babykamer, kinderkamer, kantoor, woonkamer of andere gewenste ruimte. Deze kan helemaal naar uw wensen op maat worden gemaakt.

Alles is mogelijk om op de muur te schilderen. Van een afbeelding, eigen ontwerp tot het meedenken van alleen een idee tot een mooi kunstwerk op de muur. Heeft u zelf al een mooie afbeelding klaar om te schilderen? Stuur deze via het contactformulier naar mij toe, dan maak ik een prijsopgave voor u.

Het maken van muurschilderingen is maatwerk. Zodoende hangt de prijsbepaling altijd af van verschillende factoren, zoals de complexiteit van het onderwerp, de ondergrond en de benodigde tijd en materiaal. Muurschilderingen zijn zowel voor particulieren als bedrijven verrassend betaalbaar! Ik maak per opdracht een offerte op maat. Via het contactformulier kunt u uw aanvraag indienen en zal ik hier zo spoedig mogelijk op reageren.

Hoe snel de muurschildering klaar is, is afhankelijk van de afmeting en het aantal details dat u wenst.

Het is wél belangrijk, dat de muur waarop de schildering moet komen, glad is. Dus glad gestukadoord of glad behang, gesausd met gewone witte muurverf (of een heel zachte kleur). Ik schilder niet op oneffen ondergronden zoals spachtelputz of structuurbehang. Twijfelt u eraan of uw muur wel geschikt is? Neem dan contact met mij op. Dan kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn.